Tips voor bingo

Bingo is een kansspel, net zoals de overige casinospelen en zelfs wedden op sportduels. Dit komt omdat het een echt geluksspel is, waarbij er geen enkel strategie of tactiek komt kijken. Het gaat simpelweg om de juiste getallen, deze moeten als eerste zijn weggestreept op jouw bingo speelkaart. Hoewel geluk een groot aandeel heeft in online bingo, zijn er nog wel altijd diverse tips die een handje kunnen helpen om meer kans te maken of juist kans te kunnen maken op een grotere geldprijs.

Tip 1: Automatisch wegstrepen

Bij online bingo gaat het spel redelijk snel, vaak sneller dan bij fysiek bingo. Het ene na de andere getal zal worden omgeroepen en het kan best moeilijk zijn om de snelheid bij te kunnen houden. Daarom kan jij gebruik maken van de automatische functie die alle getallen zal wegstrepen voor de speler. Hierdoor maak jij geen enkel foutje en kan je rustig en relaxed meespelen in één van de bingokamers.

Lees eerst onze tips

Tip 2: Koop meer dan één bingokaart

Elke speler moet alvorens het spel begint een bingokaart aanschaffen, deze zijn verkrijgbaar vanaf enkele eurocenten tot een paar euro. Hoeveel een kaart kost ligt aan de kamer waarin gespeeld zal gaan worden. Het is ook mogelijk om meerdere bingokaarten te kopen, op deze manier maak jij meer kans op een leuke geldprijs. De speler zal meer betalen voor een spelletje online bingo, maar de winstkans neemt drastisch toe. Hoe meer nummers jij hebt, des te hoger de kans dat er eentje zal worden opgeroepen. Maak gebruik van de automatisch wegstreep functie, zeker in dit geval is dat veel gemakkelijker.

Tip 3: Rustige bingokamers