Gratis: Online bingo

Bingo zagen wij jaren geleden alleen nog gespeeld worden op bepaalde plekken, het was lange tijd een fysiek spelletje waarbij de winnaar een prijs van de grote tafel mocht komen kiezen. Tegenwoordig gaat het om keiharde euro’s en kan er altijd en overal meegespeeld worden. Via de mobiele telefoon en de computer kan er een spelletje online bingo gespeeld worden.

Veel veranderd er bij online bingo niet, de basis van het spel blijft gewoon intact. Wel is het makkelijker geworden (naast andere voordelen) en maak jij als speler kans op mooie geldbedragen. Winnen kan door als eerste een rij te hebben weggespeeld van de bingokaart of juist als eerste een volle bingo kaart bij elkaar gespeeld te hebben. Vaak is dient de online bingospeler wel een storting te verrichten, maar de aanbieder BeterBingo geeft alle nieuwkomers vijf euro gratis speeltegoed.

hoe werkt bingo online

Hoe gaat online bingo in zijn werk?

Elke speler moet een bingokaart kopen, daar begint het spel altijd mee. Koop één kaart of schaf er gelijk tientallen aan. Hoe meer bingokaarten, des te hoger de kans op een leuke prijs. Vervolgens worden er getallen omgeroepen, deze moet jij vervolgens wegstrepen als die op jouw kaart staan. Bij online bingo zullen de getallen in de meeste gevallen automatisch van jouw kaart worden gestreept. Er zijn diverse varianten van bingo, bijvoorbeeld met 75 of 90 ballen.

Bij BeterBingo hoef jij als nieuwkomer niet eens geld te storten om mee te spelen. Schrijf jezelf in en maak gelijk gebruik van vijf euro gratis speelgeld. Hierdoor kan jij kosteloos kennis maken met de wereld van het online bingo.

Chatten met de overige deelnemers

Online bingo is een stuk moderner en actiever dan de fysieke versie. Toch zijn er veel spelers die juist de gezelligheid waarderen en ook daarvoor is online bingo een goede keuze. Jij kan namelijk contact zoeken met de overige deelnemers in dezelfde speelkamer. Leer elkaar kennen en feliciteer elkaar met een mooie winst.